skip to Main Content
Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op.

Je naam (*)

Emailadres (*)

Telefoonnummer

Onderwerp (*)

Je bericht (*)

(*) = verplicht

info@vakalkemade.nl
25 Juni Rabobank Sponsorfietstocht Nummer 248

25 juni Rabobank Sponsorfietstocht nummer 248

Zondag 25 juni kan er weer gefietst worden tijdens de Rabobank Sponsorfietstocht. Je kan voor het VAK fietsen met nummer 248. De Rabobank Sponsorfietstocht werkt heel eenvoudig. Voor iedere deelnemer die meefietst en de route uitrijdt, stort Rabobank Groene Hart Noord een bedrag in de kas.

Iedereen kan meefietsen; clubleden, Rabobankklanten en niet-klanten, ouders, opa’s, oma’s, broertjes, zusjes, van jong tot oud, van recreatief tot professional. Deelnemers kunnen kiezen uit verschillende afstanden, routes en startpunten. De te rijden afstanden zijn 20, 40, 60 en 100 kilometer. De vergoeding per uitgereden afstand bedraagt respectievelijk € 3,-, € 6,-, € 9,- en de clubkas ontvangt zelfs € 12,- voor de route van 100 kilometer!

Start- en stempelposten

De verschillende fietsroutes van 20, 40, 60 of 100 kilometer zijn gepland tussen clubgebouwen van verenigingen. Bij een start- en stempelpost kunt u iets drinken, eten of even rusten. Er worden activiteiten georganiseerd door de vereniging of stichting en op veel locaties wordt er voor muzikaal intermezzo gezorgd. Samen met de vrijwilligers van de Rabobank maken zij er een sportieve, gezellige dag van.

Bijdrage aan de lokale samenleving

In onze regio is het verenigingsleven enorm actief. Om dit te ondersteunen en haar maatschappelijke betrokkenheid te tonen zet de Rabobank zich graag in. Door het organiseren van de Rabobank Sponsorfietstocht leveren we met elkaar een bijdrage aan het realiseren van een droom of wens van één van de vele verenigingen.

Meer info: https://www.rabobank.nl/lokale-bank/groene-hart-noord/rabobank-sponsorfietstocht-zondag-25-juni/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top