skip to Main Content
Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op.

Je naam (*)

Emailadres (*)

Telefoonnummer

Onderwerp (*)

Je bericht (*)

(*) = verplicht

info@vakalkemade.nl
Huttenbouw & Open Huis Roelofarendsveen Met 270 Bouwers!

Huttenbouw & Open Huis Roelofarendsveen met 270 bouwers!

Het weekend van 15,16,17,18 juli heeft iedereen zicht enorm weten te vermaken. Er is van alles gedaan. De hutten zijn gebouwd, geverfd en versierd.

Vrijdag was het wachten op de opening. Iedereen ging als een speer naar voren toe om het beste hout en de beste plaats te vinden. Rond de middag zag je de eerste hutten vorm krijgen.

De zaterdag stond in het teken van verven. Iedereen had zijn eigen bakje en kwast meegenomen om na het barbecuen te gaan verven. Na het kliederen kon iedereen zich afspoelen op de glijbaan.

Zondag werd de laatste hand aan de meeste hutten gelegd en na de pannenkoeken begon de keuring van de hutten. Voor wie wilde slapen had een goedkeuring nodig. Gelukkig voor had iedereen zijn/haar best gedaan zodat de hut veilig was.

Op de zondagavond begon de bonte avond. Dit jaar zonder DJ Bol. Hij heeft het stokje na ruim 10 jaar overgedragen aan de nieuwe garde. Er waren veel leuke acts met een aantal winnaars. Na de bonteavond begon de vossenjacht en om 23:00 gingen de ouders naar huis en bleven de kinderen overnachten. Van de 270 kinderen zijn er 95 blijven slapen.

Op de maandag werd iedereen langzaam wakker en kon er worden ontbeten. Na het ontbijt begon de ochtendgymnastiek en als klap op de vuurpijl was er nog een stormbaan van 27! meter!!! De dag werd afgesloten met een superbingo en de stoelendans.

De huttenbouw aftermovie komt er aan!

Dit jaar was ook het laatste jaar van sponsoring van MeerWonen enHeembouw. Zij zijn na 10 jaar sponsoring niet meer aanwezig. Namens iedereen van de Vakantiespelen enorm bedankt voor die 10 jaar sponsoring!

In augustus zijn er nog de huttenbouw in Nieuwe Wetering en Oud Ade/ Rijpwetering. De huttenbouw in Woubrugge kijk je natuurlijk op de pagina van Woutje Brugge of https://www.woutjebrugge.nl/.

De foto’s zijn HIER te vinden. De foto’s zijn afkomstig van Ton Wesselius, Aad Hogenboom, Dennis Knetch, Jirka Hulsbergen en Jory Zoetendaal waarvoor dank!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top