skip to Main Content
Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op.

Je naam (*)

Emailadres (*)

Telefoonnummer

Onderwerp (*)

Je bericht (*)

(*) = verplicht

info@vakalkemade.nl

AFGELAST!

Helaas moeten we mededelen dat de Sportinstuif! dit jaar niet door kan gaan. Door te weinig deelnemende verenigingen en te weinig vrijwilligers die hierbij kunnen helpen kunnen wij helaas de Sportinstuif niet door laten gaan. Dit betekend dat 28 december de Sportinstuif is afgelast.😥

De PLAY DAY! gaat wel gewoon door en is op 3 januari 2018 in Rijpwetering. Hierbij zullen ook diverse sporten te doen zijn, mede georganiseerd door Sportvereniging ROAC graag zien we jullie daar!

Het is weer zover! In de kerstvakantie organiseren we weer een Sportinstuif. Dit jaar zal het plaats vinden na de kerstdagen in december in De Tweesprong. Het wordt een sportieve dag waar je vijf workshops kunt volgen van vijf verenigingen. De verenigingen worden eind van het jaar bekend gemaakt. Het wordt een intensieve maar vooral heel leuke dag!

Vanaf 09.30 uur kun je inschrijven en om 10.00 uur begint de dag dan echt met de eerste workshop. We eten even een broodje om 11.30 uur dus neem een lunchpakketje mee. Rond 13.00 uur is de dag weer afgelopen en mogen jullie weer naar huis.

Voor wie?
Iedereen van groep 3 t/m groep 8

Waar?
Sporthal De Tweesprong, Roelofarendveen

Datum: 28 december
Locatie: Sporthal De Twesprong
Tijd: 09:30
Kosten: € 2,50
Contactpersoon: Naomi Hoogenboom
Back To Top