skip to Main Content
Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op.

Je naam (*)

Emailadres (*)

Telefoonnummer

Onderwerp (*)

Je bericht (*)

(*) = verplicht

info@vakalkemade.nl
Twee Panenka’s Als Slotakkoord Bij VAK Penaltyschieten

Twee Panenka’s als slotakkoord bij VAK Penaltyschieten

WOUBRUGGE- Jelle van der  Laan en Ziggo Vermeer schoten beide hun laatste strafschop op zijn Panenka’s.  Een mooi sluitstuk van EEN weer spannende strafstoppenreeks tussen de beste penaltyschieter van de gemeente Kaag & Braassem.

Veruit het spannends was het bij de jongens onder 11 jaar. Zowel Stef Jansen (Dosr), Delano Caron (MMO) en Thijs Hoekstra (ROAC) scoorden alle vijf pingels en moesten dus in een barrage uitmaken na wie het goud, zilver of brons ging.  Voor Stef was de spanning wellicht de groot, want hij mistte daarna meteen de eerste keer. Delano en  Thijs bleven maar scoren, tot vier keer toe. Inmiddels waren ze ook al 11 meter gezet in plaats van 9 meter.

Hoogmadenaar Delano trok uiteindelijk aan het langste eind en pakte dus de eerste plek.

Spanning was er ook bij Mabel Draijer, die MMO vertegenwoordigde bij de meisjes onder 9.  Na twee gemiste penalties hield ze het voor gezien. ‘Dan neem je de volgende drie straks maar’ klonk er vanuit de organisatie. Maar die kwamen niet meer. Het valt ook niet mee natuurlijk met al dat publiek langs de kant. Toch ging zij niet met lege handen naar huis, want iedereen ging sowieso met een mooie medaille naar huis. De strijd in deze klasse was trouwens al snel beslist: Kiomi Klein scoorde ze allemaal en werd eerste, gevolgd door Jasmijn Rietdijk en Britt van Seggelen.

Tijn Kerkvliet, Stijn Anker en Levy Bokhorst maakten er bij de JO-13 er ook een mooie show van. De drie scoorden allemaal 4 keer. Levy wist Stijn en Tijn te verslaan en werd eerste. Het onderlinge duel tussen de twee laatsten ging naar Stijn. Onbetwist winnaar bij de JO-15 was Tein van der Hoorn, die de vakantievierende Daniek van der Meer verving en dat met verve deed. Jelle van der Laan werd tweede, gevolgd door Jasper de Heijer.

Twan Borst wist alle pingels te scoren en pakte bij JO-9 de eerste plek. Het onderlinge duel tussen Viktor Hulst en Nout Koetsier werd in  het voordeel beslist door Woubruggenaar Viktor.  Naomi Snaterse won de eerste plek bij MO-11, Annabel Schoonderwoerd werd tweede, Noortje Lemmers derde. Een leeftijdklasse hoger, MO-13 werd beslist door Amy Boere, gevolgd door Amy Kesting en Djem van der Meer. Net als Amy speelt Eline Visser bi j Kickers ’69 en zij won bij MO-13.  Femke Hoogenboom wist na een slechte start, de eerste twee pingels gingen er niet in toch goed terug en werd tweede. Op de derde plek eindigde Indy Opdam.

152 keer werd er totaal gescoord. Keepers Bart van der Salm, Tim de Kok en Djim Driessen zullen dus niet goed geslapen hebben. JO-17 spelers Stan de Groot en Thijs Peeters wisten  als scheidsrechters alles goed onder controle te houden. Aan jeugdvoorzitter Aad van der Linden was het de taak om de bekers en medailles uit te reiken. Met daarbij ook nog een zakje chips erbij. En daarmee zat het VAK-penaltyschieten er voor 2017 weer op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top