skip to Main Content
info@vakalkemade.nl

Paasieren Zoeken GEANNULEERD!

Vanwege het covid-19, de maatregelen vanuit de overheid en het advies van het RVIM worden horeca, scholen en sportclubs gesloten tot en met 28 april. Wij als Vakantiespelen Alkemade vinden het niet verantwoord om een week na het verbod een activiteit te organiseren. Ongeacht wat er gaat gebeuren hebben we op voorhand besloten het Paaseieren Zoeken te annuleren. Bedankt voor jullie begrip en hopelijk zien we jullie bij een andere activiteit.

Jubileum! 5de jaar op rij: Paaseieren zoeken!

 

 

Stichting Vakantiespelen Alkemade en Muziekvereniging Door Gunst Verkregen gaan verder met de activiteit Paaseieren zoeken. Dit wordt het vierde jaar op rij, na het succes van vorig jaar met meer dan 100 deelnemers, kunnen we dit jaar niet anders dan weer voor zo een mooie opkomst gaan!

Tweede paasdag. maandag 13 april, is het weer zover. De paaseieren worden verstopt en dan kunnen kinderen de paaseieren en de gelukseieren komen zoeken bij Natuurbelevingstuin De Bult. Allerlei verschillende soorten eieren zijn verstopt, daarnaast zijn er gelukseieren verstopt. Vind je dit ei? Dan win je een leuk cadeautje. Kom jij ook zoeken?

Net als vorig jaar is er besloten de leeftijdscategorie los te laten. Dit zorgt voor een betere verspreiding gedurende de dag en mogelijk zijn er dan nog meer kinderen in de gelegenheid om te komen.

Voor wie?
1e groep start om 11.00 uur, inschrijving vanaf 10.30 uur.
2e groep start om 13.30 uur, inschrijving vanaf 13.00 uur.

Waar?
Inschrijven bij Muziekvereniging Door Gunst Verkregen, Regenboogweg 106 in Nieuwe Wetering.

 

 

Extra info:

Op de Bult zijn diverse paaseieren verstopt. We houden bij waar de paaseieren liggen zodat we naderhand de niet gevonden paaseieren weer kunnen vinden, zo komt er geen chocolade terecht in de natuur en bij de dieren.

Belangrijke info

  • Data: 13 april 2020
  • Locatie: Natuurbelevingstuin De Bult, Nieuwe Wetering
  • Kosten: € 2,00
  • Leeftijd: t/m 14 jaar
  • Inschrijven: 10:30 uur en 13:00 uur
  • Start: 11:00 uur en 13:30 uur
  • Extra: inclusief een gratis bekertje limonade!
Back To Top