skip to Main Content
info@vakalkemade.nl

⚽ Finale Penalty Schieten ⚽

 
Vrijdag 30 augustus 2024!

 


Vrijdag 30 augustus kan er weer worden geschoten op doel! Vanaf 18:30 staan de spelers en keepers op het veld om te bepalen wie Penalty Schietener de “Kaag en Braassem” penaltykampioenen van 2022 wordt!

Ook dit jaar worden de VAK-activiteiten weer afgesloten met de grote finale van het penaltyschieten. Vrijdag 30 augustus gaat het er weer om spannen. Via voorrondes bij de vijfvoetbalverenigingen van Kaag en Braassem, te weten EMM ’21, Kickers’69,  MMO, ROAC en Woubrugge, hebben de beste penaltyschutters van héél Kaag en Braassem zich geplaatst voor “de grote finale”.

 

Een gouden medaille winnen op de olympische spelen is natuurlijk leuk, maar dit stelt natuurlijk helemaal niks voor in vergelijking met het winnen van de VAK-penaltybokaal. De winnaars en winnaressen mogen namelijk een heel jaar lang, zo trots als een pauw, als beste penalty-specialist door heel “Kaag en Braassem” lopen.

En nu maar hopen dat alle familie, vrienden, kennissen, klasgenootjes, buren, huisdieren enz. de finalisten aan komen moedigen, want deze steun kunnen ze hard genoeg gebruiken.

We raden de keepers zichzelf maar met een paar flinke stevige tentharingen op de doellijn vast te zetten. De kans is anders erg groot dat ze met bal en al in het doel verdwijnen, omdat de jongens en meisjes die bal een enorme zaaier kunnen verkopen.

Kortom, dit spektakel mag je niet missen, komt allen kijken dus !!!

Belangrijke info

  • Data: 30 augustus 2024
  • Locatie: MMO
  • Extra: de voorrondes worden via de clubs gehouden.
Back To Top