skip to Main Content
Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op.

Je naam (*)

Emailadres (*)

Telefoonnummer

Onderwerp (*)

Je bericht (*)

(*) = verplicht

info@vakalkemade.nl

Goed om te weten…

  • Datum: 31 augustus 2018
  • Locatie: ROAC Rijpwetering
  • Start: 18.30
  • Contactpersoon: André de Jong

Wie worden de “Kaag en Braassem” penaltykampioenen van 2018?

Ook dit jaar worden de VAK-activiteiten weer afgesloten met de grote finale van het penaltyschieten. Vrijdag 31 augustus gaat het er weer om spannen. Via voorrondes bij de zes voetbalverenigingen van Kaag en Braassem, te weten WVC, DOSR, Kickers’69,  MMO, ROAC en Woubrugge, hebben de beste penaltyschutters van héél Kaag en Braassem zich geplaatst voor “de grote finale”.Penalty schieten (6)

Een gouden medaille winnen op de olympische spelen is natuurlijk leuk, maar dit stelt natuurlijk helemaal niks voor in vergelijking met het winnen van de VAK-penaltybokaal. De winnaars en winnaressen mogen namelijk een heel jaar lang, zo trots als een pauw, als beste penalty-specialist door heel “Kaag en Braassem” lopen.

En nu maar hopen dat alle familie, vrienden, kennissen, klasgenootjes, buren, huisdieren enz. de finalisten aan komen moedigen, want deze steun kunnen ze hard genoeg gebruiken.

We raden ROAC aan om de keepers met een paar flinke stevige tentharingen op de doellijn vast te zetten. De kans is anders erg groot dat ze met bal en al in het doel verdwijnen, omdat de jongens en meisjes die bal een enorme zaaier kunnen verkopen.

Kortom, dit spektakel mag je niet missen, komt allen kijken dus !!!

Back To Top