skip to Main Content
info@vakalkemade.nl

✋Vrijwilligers Gezocht🤚

Vind jij het leuk om activiteiten voor kinderen te organiseren? Wil je een gezellige en actieve invulling in de schoolvakanties? Dan is Vakantiespelen Alkemade misschien wel iets voor jou!

De Vakantiespelen Alkemade (afgekort VAKalkemade of ‘t VAK) biedt onvergetelijke activiteiten voor kinderen van groep 3 tot en met groep 8 aan rondom de schoolvakanties. Samen met een team van enthousiaste vrijwilligers bedenk je allerlei sportieve, gezellige en creatieve activiteiten om jouw groep kinderen te vermaken.

Je kunt al helpen met een paar uurtjes kinderen begeleiden van schminken tot het helpen van kinderen met het vlaggen schilderen, meedoen met de kleine kinderen met de plaatjes bingo, maken van glitter tattoos, stempelen op een stempelpost, rondbrengen van flyers en nog veel meer leuks!!

Behalve het vermaken van kinderen, wordt er ook volop voor gezelligheid gezorgd wanneer de kids naar huis zijn. Daarnaast bedanken we elk jaar de vrijwilligers met een vrijwilligersdag. Elke keer in een ander dorp georganiseerd.

Wil je een handje helpen met het voorbereiden en begeleiden van de activiteiten en heb je interesse om het VAK-team te komen versterken? Vul je gegevens hieronder in en wij nemen contact met je op! Je kan je ook opgeven voor meerdere activiteiten!

Inschrijfformulier

  Je naam (*)

  Je e-mail (*)

  Telefoonnummer

  Met welke activiteiten wil je mee helpen?

  Heb je verder nog opmerkingen of ideeën?

  (*) = verplicht

  vrijwilliger worden

  Vrijwilliger zijn, wat houdt dat nou in?

  In je vrije tijd vindt je het leuk om bezig te zijn. Dit kan bij de Vakantiespelen al met het ronddelen van de flyers of bij een stempelpost van de AvondWandel4Daagse of Fietstocht zitten.

  We bieden jou het volgende:

  • Als aller eerst een hele gezellige groep vrijwilligers die met elkaar leuke spellen en onderdelen verzinnen.
  • Een barbeque voor alle vrijwilligers.
  • Je kunt bij ons je maatschappelijke stage lopen.
  Het aftellen kan beginnen, nog 5 dagen voor we starten op het Hertogspark in Rijpwetering.- Koop je button vast online www.vakalkemade.nl/tickets , dat scheelt je wachten in de rij! Buttons of dagstempels kopen kan vanaf 08:30 uur ook bij de entree (zelfs pinnen)- Trek dichte schoenen aan in verband met loslopende spijkers- Schrijf je naam op je gereedschap (of met een stukje schilderstape)- Neem voldoende zonnebrand mee en eventueel een petje! ... Bekijk meerZie minder
  View on Facebook

  2 weeks ago

  Stichting Vakantiespelen Alkemade
  Stichting Vakantiespelen Alkemade's cover photo ... Bekijk meerZie minder
  View on Facebook
  Leo van de EHBO heeft tijdens de sleep-out deze prachtige sfeerplaatjes geschoten. Daar willen wij jullie ook van laten meegenieten. #sleepout #sfeerplaatjes Mocht u het vervelend vinden dat bepaalde foto's online staan, geef dan gerust een seintje, dan halen wij deze offline. ... Bekijk meerZie minder
  View on Facebook
  En toen was alles weer weg. Bedankt Loonbedrijf Roodenburg B.V. voor het vegen! Alle spijkers zijn weer van het terrein af. De verfrestanten lossen met de volgende bui vanzelf op. ... Bekijk meerZie minder
  View on Facebook
  De containers worden het terrein opgereden. De kraan zal alles netjes opruimen. Dit was het! Tot volgend jaar! Schrijf de datum alvast in jullie agenda: 8 t/m 11 juli 2023. ... Bekijk meerZie minder
  View on Facebook
  Back To Top