skip to Main Content
info@vakalkemade.nl

✋Vrijwilligers Gezocht?

Vind jij het leuk om activiteiten voor kinderen te organiseren? Wil je een gezellige en actieve invulling in de schoolvakanties? Dan is Vakantiespelen Alkemade misschien wel iets voor jou!

De Vakantiespelen Alkemade (afgekort VAKalkemade of ‘t VAK) biedt onvergetelijke activiteiten voor kinderen van groep 3 tot en met groep 8 aan rondom de schoolvakanties. Samen met een team van enthousiaste vrijwilligers bedenk je allerlei sportieve, gezellige en creatieve activiteiten om jouw groep kinderen te vermaken.

Je kunt al helpen met een paar uurtjes kinderen begeleiden van schminken tot het helpen van kinderen met het vlaggen schilderen, meedoen met de kleine kinderen met de plaatjes bingo, maken van glitter tattoos, stempelen op een stempelpost, rondbrengen van flyers en nog veel meer leuks!!

Behalve het vermaken van kinderen, wordt er ook volop voor gezelligheid gezorgd wanneer de kids naar huis zijn. Daarnaast bedanken we elk jaar de vrijwilligers met een vrijwilligersdag. Elke keer in een ander dorp georganiseerd.

Wil je een handje helpen met het voorbereiden en begeleiden van de activiteiten en heb je interesse om het VAK-team te komen versterken? Vul je gegevens hieronder in en wij nemen contact met je op! Je kan je ook opgeven voor meerdere activiteiten!

Inschrijfformulier

  Je naam (*)

  Je e-mail (*)

  Telefoonnummer

  Met welke activiteiten wil je mee helpen?

  Heb je verder nog opmerkingen of ideeën?

  (*) = verplicht

  vrijwilliger worden

  Vrijwilliger zijn, wat houdt dat nou in?

  In je vrije tijd vindt je het leuk om bezig te zijn. Dit kan bij de Vakantiespelen al met het ronddelen van de flyers of bij een stempelpost van de AvondWandel4Daagse of Fietstocht zitten.

  We bieden jou het volgende:

  • Als aller eerst een hele gezellige groep vrijwilligers die met elkaar leuke spellen en onderdelen verzinnen.
  • Een barbeque voor alle vrijwilligers.
  • Je kunt bij ons je maatschappelijke stage lopen.
  Omslagafbeelding voor Stichting Vakantiespelen Alkemade
  1,068
  Stichting Vakantiespelen Alkemade

  Stichting Vakantiespelen Alkemade

  De Stichting Vakantiespelen Alkemade is opgericht in 1969. Het 'VAK' organiseert activiteiten voor ki

  We zijn begonnen! ... See MoreSee Less
  Bekijk op Facebook
  We hebben toch een 60km route gevonden!Starten tussen 10:00 - 12:00 voor de 20 en 40 km!Starten tussen 10:00 - 11:00 voor de 60 km!Morgen kunnen we weer lekker fietsen. Je kan op twee punten opstappen. In Rijpwetering bij De Vergulde Vos en in Roelofarendsveen bij ‘t Veen Eten en Drinken.Vanaf 10:00 kan je je daar melden. Daarna starten we lekker met fietsen. Je kan 20 of 40km fietsen door onze mooi omgevingen. Je eindigt ook weer waar je start. Wij zorgen voor de stempelkaart en de route! Nodig iedereen uit want het is heerlijk om even een mooie route te fietsenWe hebben dit jaar mooie routes gemaakt. Een route van 20km en 40km.Je kan starten op 2 locaties, en daar eindig je ook weer. Je komt langs diverse eet en drink gelegenheden waar je rustig een bakje kunt doen of even lunchen. Neem gezellig al je vrienden en familie mee en geniet van de natuur langs de routes.Het complete programma van de vakantiespelen is te volgen via onze Facebook-pagina, dus houdt deze in de gatenvakalkemade.nl/fietstocht/ ... See MoreSee Less
  Bekijk op Facebook
  Kom je zondag lekker fietsen? We hebben dit jaar zelfs 3 mooie routes gemaakt. Een route van 20km, 40km en eentje voor degene die het aandurven 60km! Je kunt alle info vinden op: vakalkemade.nl/fietstocht/ ... See MoreSee Less
  Bekijk op Facebook
  Vrijdag 25 augustus kan er weer worden geschoten op doel! Vanaf 18:30 staan de spelers en keepers op het veld om te bepalen wie Penalty Schietener de “Kaag en Braassem” penaltykampioenen van 2022 wordt!Ook dit jaar worden de VAK-activiteiten weer afgesloten met de grote finale van het penaltyschieten. Vrijdag 26 augustus gaat het er weer om spannen. Via voorrondes bij de vijfvoetbalverenigingen van Kaag en Braassem, te weten EMM ’21, Kickers’69, MMO, ROAC en Woubrugge, hebben de beste penaltyschutters van héél Kaag en Braassem zich geplaatst voor “de grote finale”. Een gouden medaille winnen op de olympische spelen is natuurlijk leuk, maar dit stelt natuurlijk helemaal niks voor in vergelijking met het winnen van de VAK-penaltybokaal. De winnaars en winnaressen mogen namelijk een heel jaar lang, zo trots als een pauw, als beste penalty-specialist door heel “Kaag en Braassem” lopen.En nu maar hopen dat alle familie, vrienden, kennissen, klasgenootjes, buren, huisdieren enz. de finalisten aan komen moedigen, want deze steun kunnen ze hard genoeg gebruiken.We raden de keepers zichzelf maar met een paar flinke stevige tentharingen op de doellijn vast te zetten. De kans is anders erg groot dat ze met bal en al in het doel verdwijnen, omdat de jongens en meisjes die bal een enorme zaaier kunnen verkopen.Kortom, dit spektakel mag je niet missen, komt allen kijken dus !!! ... See MoreSee Less
  Bekijk op Facebook
  Back To Top